امور ثبتی از مواردی است که موسسه حقوقی داوری بین المللی صلح صدرا به شما در آن زمینه راهنماییهای لازم را ارائه میدهد.
وکیل امور ثبتی در تهران
ایجاد نظم و ساماندهی روابط مالی افراد، توجیهی برای ضرورت و اهمیت ثبت اسناد و املاک میباشد.
سازمانهایی همچون ثبت اسناد و املاک، اداره ثبت شرکتها و اداره ثبت علایم تجاری، امور مربوط به ثبت اسناد و املاک را به عهده دارند و سازمان ثبت اسناد و املاک وابسته به وزارت دادگستری است و ریاست آن با معاون وزارت دادگستری است.
حقوق ثبت در رابطه با موضوعاتی همچون ثبت املاک، اسناد، شرکتها، نام تجاری، ثبت احوال و ثبت اختراع میباشد.
همچنین دعاوی امور ثبتی ممکن است در رابطه با دعاوی ثبت اسناد، اعتراض به ثبت املاک یا تحدید حدود، تعیین وضعیت زمین و ملک فاقد سند رسمی، سند مالکیت معارض، اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا، تخلفات ثبتی و یا اعتراض به حقوق ارتفاقی و.. باشد.
شایان ذکر است که ثبت اسناد و املاک تنها در مواردی که قانون گذار پیش بینی نموده است، الزامی میباشد. اسناد ممکن است رسمی یا عادی باشند و اسناد رسمی در اداره ثبت اسناد تنظیم میشوند.
اسناد رسمی به ندرت ممکن است خدشه دار شوند و این امر گام مهمی در جهت کاهش جرایم امور ثبتی محسوب میشود.
نظر به گسترش فعالیتهای تجاری، تمایل افراد به ثبت شرکتهای تجاری و متعاقبا لزوم تغییرات و ثبت آنها در اداره ثبت شرکتها افزایش پیدا کرد و با این تغییرات، لزوم حضور وکیل ثبتی به شدت احساس شد.
وکیل ثبتی با اشراف به تمامی قوانین و آیین نامههای ثبت و تجاربی که دارد، تمامی جوانب پرونده را بررسی و سنجش مینماید و سپس با اطلاعات کافی اقدام به تنظیم دادخواست و یا دفاع از موکل مینماید.
وکیل ثبتی جهت به ثبت رساندن ملک یا ثبت اعیان و عرصه ملک مورد نظر موکل، مطابق قانون ثبت اقدام مینماید، او همچنین پس از انجام تشریفات قانونی، اقدام به تنظیم سند رسمی ملک به نام موکل مینماید.
وکیل امور ثبتی تهران – امور ثبتی در ظفر
تفاوت دعاوی ثبتی و ملکی
بسیاری از افراد، دعاوی ملکی را با دعاوی ثبتی اشتباه میگیرند و آن ها را گاهی یکسان میپندارند در صورتی که این دو با یکدیگر تفاوت دارند.
دعاوی ملکی مربوط به خود ملک است در حالی که دعاوی ثبتی مربوط به عملیات ثبت سند میباشد.
این موارد از جمله اشتباهات و ریزه کاریهای قانون ثبت است که نیازمند وکیل زبده دعاوی ثبتی بوده و امروزه این نیاز بیش از پیش مشهود است.
شایان ذکر است که مرجع قانونی حل و فصل اختلافات و رسیدگی به دعاوی ثبتی، محاکم عمومی شهرستانها میباشد.
مراجع صالح رسیدگی به دعاوی ثبتی
۱ – رسیدگی به دستهای از اختلافات همچون ثبت اسناد، ثبت املاک و اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا، در صلاحیت ذاتی محاکم دادگستری است که در ماده ۱۶ و ۲۰ قانون ثبت، مورد تصریح قرار گرفته است.
۲ – رسیدگی به دسته دیگر همچون رفع اختلافات مربوط به ثبت اسناد و املاک و اشتباهات پیش آمده در خصوص این اسناد وتجدید نظر از آراء هیات نظارت، در صلاحیت هیأت نظارت و شورای عالی ثبت میباشد که در ماده ۲۵ قانون ثبت ذکر گردیده است.
دعاوی ثبت از جمله دعاوی پیچیدهای است که غالبا بدون استمداد از وکیل ثبتی ممکن است به نتیجه مطلوب منتهی نشود و رسیدگی به آن مستلزم تخصص در زمینه دعاوی ثبتی میباشد، بنابراین بهترین وکیل ثبتی که آشنا به قوانین و مقررات ثبتی بوده و توانایی بکارگیری دانش و تجربه خویش را دارد، طبعا قدمهای مثبتی را جهت احقاق حق موکل خویش برخواهد داشت.
موسسه حقوقی صلح صدرا با بهرهگیری از حضور بهترین وکیل ثبتی ، آماده خدمت رسانی به هم وطنان گرامی در تمامی حوزههای ثبتی میباشد.