وکیل جرایم سایبری

امروزه استفاده گسترده از رایانه، تحولات فناوری اطلاعات و اینترنت، گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ها و .. انقلاب عظیمی در حوزه ارتباطات بوجود آورده و این امر طبعا تبعاتی نیز به همراه خواهد داشت و فرصت‌های نوینی برای مجرمین فرصت طلب در این عرصه ایجاد نموده است. به این دسته از جرایم، جرایم رایانه‌ای می‌گویند. جرایم سایبری، اینترنتی و  رایانه‌ای موضوعات فنی و تخصصی خاصی را در حوزه کیفری بوجود آورده‌اند که همچنان برای بسیاری از قضات و وکلا محل ابهام هستند.

در جرایم رایانه‌ای و اینترنتی، رایانه یا اینترنت در ارتکاب جرم محوریت داشته و هدف یا وسیله ارتکاب جرم قرار گرفته است. در صورت وقوع جرایم سایبری افراد باید به پلیس فتا و سپس دادسرای مربوطه که جهت برخورد با جرایم ارتکابی در محیط رایانه‌ای و اینترنتی بوجود آمده است، مراجعه نمایند.

به جهت افزایش گسترده جرایم رایانه‌ای در فضای تبادل اطلاعات، همچون؛ جعل داده‌ها و عناوین استفاده از داده‌های مجعول، هک و نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای،  تجاوز به حریم خصوصی اشخاص و گروه‌ها، کلاهبرداری اینترنتی، سرقت رایانه‌ای اطلاعات، هرزه‌نگاری، نشر اکاذیب، دسترسی به اطلاعات و دیگر جرائم اخلاقی و همچنین پاره‌ای از جرائم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در فضای رایانه‌ای و اینترنتی، در سال 1389 پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور با نام اختصاری «پلیس فتا» بعنوان یکی از مراجع برخورد با جرائم رایانه‌ای ایجاد گردید.

قوانین مربوط به جرایم سایبری پیچیده و بعضا مبهم می‌باشند و به منظور موفقیت در پرونده‌های مرتبط با این موضوع بهتر است از وکیل جرایم سایبری کمک بگیرید و امور مربوطه را به کاردان بسپارید.

جرائم رایانه‌ای

انواع جرایم رایانه‌ای در فصل جرایم رایانه‌ای قانون مجازات اسلامی احصاء شده‌اند که عبارتند از:

جرائم علیه محرمانگی داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی؛
• دسترسی غیرمجاز
• شنود غیرمجاز
• جاسوسی رایانه‌ای

جرائم علیه صحت و تمامیت داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی؛
• جعل رایانه‌ای
• تخریب و اخلال در داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
• سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه
• جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی
• هتک حیثیت و نشر اکاذیب
• سایر جرائم

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، تلفن های همراه و سیستم های رایانه ای به روز رسانی می شوند و جرایم سایبری پیچیده تر می شوند، بنابراین افزایش آگاهی مردم نسبت به جرایم احتمالی در فضای رایانه ای و سایبری در جلوگیری از وقوع جرایم و قربانی شدن مردم، اهمیت به سزایی دارد. همچنین در صورت وقوع جرم، استفاده از دانش وکیل جرایم رایانه ای، در احقاق حق اشخاص، نقش موثری خواهد داشت.

موسسه حقوق صلح صدرا با برخورداری از حضور بهترین وکیل سایبری تهران ، آماده خدمت رسانی به هموطنان گرامی می باشد.

وکیل در تهران

بهترین وکیل در تهران

وکیل جرایم رایانه ای در تهران

بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران

وکیل سایبری در تهران

بهترین وکیل سایبری در تهران

مسعود اسلامی مهر